"Taraftarımızı kombine almaya davet ediyorum"

Aliağa Petkim Başkan Uğur Eren, taraftarlara kombine kart almaları konusunda çağrıda bulundu.

NTV Spor 24 Eylül 2013 - 07:52

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim'in başkanı Uğur Eren, "Sezon boyu basketbol coşkusunu birlikte yaşamak için, taraftarlarımızı kombine kartlarımızı almaya davet ediyorum" dedi.

Eren, lig ve Türkiye Kupası öncesinde hazırlıklarını sürdürdüklerini, bu doğrultuda lig öncesi en ciddi sınavlarından birini Kosova'daki turnuvada vereceklerini belirtti. Turnuvada bugün başantrenörlüğünü Ceyun Cabadak'ın yaptığı KB Sigal Priştina ile oynayacaklarını kaydeden Eren, yarın Trabzsonsporla, perşembe günü de Makedon temsilcisi KK Liria Üsküp'le karşılaşacaklarını bildirdi.

Başantrenör Hakan Demir liderliğindeki teknik heyet ve oyunculara güvendiklerini belirten Eren, "Ligde başarılı bir Aliağa Petkim profiliyle taraftarımızı mutlu etmek, Türk basketboluna heyecan vermek istiyoruz. Beko Basketbol Ligi'ne ligine renk katan, seyircisi, takımı ve camiası olarak dinamik, heyecanlı bir kulübüz. Bu sezon da taraftarımızla birlikte tek yürek, fair play ruhuna uygun bir mücadele yapacağız. Sezon boyu basketbol coşkusunu hep birlikte yaşamak için, taraftarlarımızı kombine kartlarımızı almaya davet ediyorum" diye konuştu.

Aliağa Petkim'de 2013-2014 kombine ve VIP kart satışları 26 Eylül Perşembe günü başlayacak. Kombine kartların 80 liradan, VIP kartlarının ise 500 liradan satılacağı bildirildi.