"Türkiye'yi temsil etmek büyük onur"

Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Euro Challenge Cup'ta Türkiye'yi temsil etmenin çok büyük gurur olduğunu söyledi.

NTV Spor 09 Temmuz 2011 - 11:02

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, bu yıl ilk kez katılacağı Avrupa kupalarında, Euro Challenge Cup'ta F Grubu'nda mücadele edecek.

Olin Edirne Genel Manejeri Serdar Yiğitsoy, Olin Edirne'nin rakiplerinin dün çekilen kura ile belirlendiğini söyledi.

Olin Edirne'nin rakiplerinin Aalstar (Belçika), ön eleme oynayacak iki Rus takımından (Krasyne Krylia ya da Triumph) biri, dördüncü takımın ise Eurocup'ta ön eleme oynayacak Sparta St. Petersburg (Rusya) ve Etha Engomi (Güney Kıbrıs) maçının mağlubu olacağını vurgulayan Yiğitsoy, ilk maçı 8 Kasım 2011 tarihinde Edirne'de Mimar Sinan Arena'da oynayacaklarını bildirdi.

Bu maçın ardından Olin Edirne'nin üst üste 3 maçı deplasmanda, son iki maçı da sahasında oynayacağını anlatan Yiğitsoy, "Hedefimiz bir üst tura çıkmak" dedi.

Yiğitsoy, "İlk kez böyle bir organizasyonda yer alacağız. Bu Edirne için onur ve gurur verici bir durum. Edirne, hayal edemeyeceği bir yere geldi. Teknik kadromuzla birlikte hedefleri olan bir ekibiz. Yapacağımız transferlerle bu organizasyonda iyi bir yer alacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz bir üst tura çıkmak. Türkiye'yi Euro Challenge Cup'ta temsil etmek bizim için büyük onur" diye konuştu.