1 günde 2 zirve!

Galatasaray'da dün iki toplantı gerçekleşti... Yönetimindeki soğuk rüzgara müdahale eden başkan Ünal Aysal, herkesten sakin olmalarını istedi. Teknik direktör Mancini ise futbolcularıyla yaptığı toplantıda geleceğe dair önemli kararlar aldı.

NTV Spor 21 Mart 2014 - 22:55

Galatasaray yönetimi, Chelsea maçı öncesinde ve sonrasında Londra'da yaşanan Adnan Nas-Mehmet Cibara tartışmaları ile ilgili bir toplantı yaptı. Başkan Ünal Aysal'ın toplantıda sözlü olarak tartışan iki isme ve diğer yöneticilere uyarılarda bulundu.

Türk Telekom Arena'daki toplantıda Aysal, "Bu tarz hareketler kulübe zarar veriyor. Herkes biraz daha sakin olsun. Kulübün itibarına zarar verecek davranışlardan uzak durun" diyerek, çağrıda bulundu.

Londra'dan dönerken futbolcuları yüksek sesle eleştiren Adnan Nas, "Bunlar nasıl futbolcu? Dünyanın parasını alıyorlar. Avrupa'ya gitseler bu paraların yarısını alamazlar. Business class uçmayı hak ediyorlar mı?" şeklinde söylemde bulunmuş, Mehmet Cibara ise araya girerek Nas'ı uyarmıştı. Maç öncesinde de ikili arasında "yemekli loca" tartışması yaşanmıştı. Adnan Nas, Mehmet Cibara'nın başkan Ünal Aysal ile birlikte yemekli locada yer almasını yüksek sesle eleştirmişti.

Londra'da ayrıca, VIP biletlerinin dağıtımı konusunda kulübe yakın bir çok isim hayal kırıklığı yaşadı. Sarı-kırmızılı kulübün, bazı isimlere kale arkası bileti vermesi caima içinde krize yol açtı. Eski yöneticilerden Özer Saraçoğlu, konuyla ilgili olarak yönetici sedat doğan ile tartıştı.

Yönetimin yaptığı zirvenin yanı sıra, futbol takımı da Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki akşam yemeğinde durum değerlendirmesi gerçekleştirdi. Geleceğe yönelik önemli kararların alındığı toplantıda teknik direktör Mancini, "Kalan 9 haftada ve kupada hedefe ulaşmak için yolumuza kayıpsız devam etmeliyiz. Herkes kalan tüm maçların kazanılması için tam konsantrasyonla çalışsın" dedi.

Futbolcular da ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi.