Abdullah Avcı: Bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor karşısında 2-1 kazandıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 29 Ekim 2021 - 19:37
Haber Oluşturma: 29.10.2021 - 19:37 1.Güncelleme: 29.10.2021 - 21:34

'in 11. haftasında lider sahasında geriye düştüğü maçta Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi. Bordo-mavililer yenilmezlik serisini sürdürdü.

Bu sezon yenilgi yaşamayan Trabzonspor, 11. lig maçında 8. galibiyetini aldı ve puanını 27 yaptı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan , "Bu taraftar maç önünde, maç sırasında hep yüksek duyguları yaşayan bir taraftar. Ben söylemiştim, her şey olabilir, takımı itsinler. Bu ligde geri düşüp maç çevirmek kolay değil. 3 maçı bu sezon çevirdik. Biraz sabır, biraz sakinlik" dedi.

"Önümüzde Beşiktaş maçı var. Orada da amacımız kazanmak olacak. Bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. Milli maç arası var sonra. Oraya keyifli girmek istiyoruz. O arayı da en iyi şekilde değerlendireceğiz"

"Bu ligde her oyun zor. Maçtan önce de söyledim. Rizespor'un 4 puanı var ama 12-13 puanları da olabilirdi. Böyle oyunlar da oynadı. 3 hafta önce penaltıyı atsalar Galatasaray maçını kazanıyorlardı"

GERVINHO AÇIKLAMASI

Karşılaşmanın 14. dakikasında sakatlanan Gervinho ile ilgili de konuşan Avcı, "Gervinho'nun sakatlığıyla ilgili çapraz bağlarının koptuğu konuşuluyor, umarım değildir" diye konuştu.