Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması!

90+6. dakikada bulduğu golle Antalya deplasmanından 1 puanı kurtaran Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonrası transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

NTV Spor 16 Ocak 2021 - 18:43
Haber Oluşturma: 16.01.2021 - 18:43 1.Güncelleme: 16.01.2021 - 21:11

Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"Penaltıyı değerlendirebilseydik oyun başka bir senaryoya gidecekti." diyen Avcı, rakiplerinin 10 kişi kalınca direncinin arttığına dikkati çekti.

İlk yarıda oyundan koptukları anlar olduğunu anlatan, ikinci yarıda ise girdiklerini pozisyonları değerlendiremediklerini ve final paslarını yapamadıklarını dile getiren Avcı, "Bazen ağır oynadık, bazen oyunu hızlandırdık. Gelgitleri olan bir oyun vardı. Maçın başında belki kazacaktık, sonra kaybederken son saniyede beraberliği yakaladık. Bu anlamda, takımın verdiği reaksiyon, mücadele isteği, bunu biraz daha planlı ve organizasyonlu bir şekilde yaparsak... Çünkü bu oyunları oynamamız lazım ama bunun için de rekabeti, oyuncu kalitesini, problem çözen durumu daha net şekilde oluşturmamız gerekiyor." dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI
çalışmaları hakkında da konuşan Avcı, "Trabzonspor hedefe giderken oyuncu kalitesini yükseltmek ve rekabeti sağlaması gerekiyor. Hem Trabzonspor kulübü ve maliyetine uygun oyuncuları almak için çalışıyoruz. Berat, bu oyuncu özelliklerine uygun. Ön tarafa 2-3 oyuncu için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.