Acun Ilıcalı'dan taraftara jest

İngiltere 2. Ligi ekiplerinden Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı sezon sonuna kadar tüm deplasman maçlarına Hull City taraftarlarını ücretsiz olarak götüreceğini açıkladı.

NTV Spor 05 Ocak 2023 - 13:36

, sezon sonuna kadar taraftarlarını deplasman maçlarına ücretsiz olarak götüreceğini duyurdu.

Türk iş insanı alınan kararla ilgili olarak sahibi olduğu Ligi ekiplerinden Hull City'nin internet sitesine, "Geldiğimiz günden bu yana taraftarımızın desteği muhteşemdi. Biz de bu desteklerine kayıtsız kalamadık ve bu kararı aldık" açıklamasını yaptı. 

Daha önce "Bir aile, bir rüya" değini hatırlatan Acun Ilıcalı, "Onu söylediğimizde gerçekten bunu kastetmiş. Bir çok taraftar bizimle iletişime geçti ve deplasman maçlarına gidiş konusunda yaşadıkları sorunları anlattı. Bazen trenler yetersiz kaldı. Yapabildiğim sürece taraftarlara destek vermek istiyorum. Böylece çoğu insana maçlarımıza katılmaya yardımcı olmak istiyorum. Deplasmandaki Birmingham ve Wigan maçları inanılmazdı ve bu takımı motive etti. İki maçı da kazandık. Deplasman maçlarıyla ilgili aldığımız karar nedeniyle taraftarlardan çok sayıda destek mesajları aldık. Onun için deplasman maçlarına ücretsiz gidilmesi yönündeki kararımızı sezon sonuna kadar uzattık. Taraftarımıza şimdi destek vermek istiyorum; çünkü iyi zamanlar geldiğinde bize saha içinde ve dışında daha iyi destek verecekler" diye konuştu.