"Adama 8 yıl önce 'beyinsiz' demişsin"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli ve Sergen Yalçın arasında yaşananlar hakkında, "Adama 8 yıl önce 'beyinsiz' demişsin. Allah'ın işine karışılmaz." açıklamasını yaptı.

NTV Spor 07 Şubat 2022 - 19:03
Haber Oluşturma: 07.02.2022 - 19:03 1.Güncelleme: 07.02.2022 - 19:20

Başkanı , A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Sancak, sezonun ilk yarısında Beşiktaş karşısında Balotelli önderliğinde yaşanan geri dönüşü ve İtalyan golcünün 'a yaptığı hareketi değerlendirdi.

Balotelli Vodafone Park'ta attığı golün ardından Sergen Yalçın'a koşup beynini göstermişti.

Adama 8 yıl önce beyinsiz demişsin. 8 yıl sonra İnönü Stadyumu'nda Beşiktaş'la karşılaşıyor ve gol atıyor. Allah'ın işine karışılmaz.

Murat Sancak

Murat Sancak da olayı, "Balotelli golü attıktan sonra, Sergen hocaya 'Hocam benim beynim var' dedi. Sadece onu söyledi. Adama 8 yıl önce beyinsiz demişsin. 8 yıl sonra İnönü Stadyumu'nda Beşiktaş'la karşılaşıyor ve gol atıyor. Allah'ın işine karışılmaz." şeklinde yorumladı.

"Balotelli gibi bir oyuncuyu transfer etmişseniz ona göre davranmanız lazım" diyen başkan Sancak, "Deliye deli denmez diye bir ifadem olmuştu. Bana göre hırslı ve istediğini yapmak isteyen bir oyuncu." ifadelerini de kullandı.

➤ ADANA DEMİRSPOR'UN KALAN MAÇLARI

Hedef şampiyonluk

Bu sezon uzun süre sonra Süper Lig'de yer alan Adana Demirspor'un iyi performans sergilediğini söyleyen Murat Sancak hedeflerini şampiyonluk olarak belirledi. 

52 yaşındaki başkan, "Önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde şampiyonluk hedefimiz var." dedi.

Sancak ayrıca Türk teknik direktörlerin egosunun yüksek olduğunu söyledi.

"Maalesef Türk hocaların biraz ego sorunu var. Türk hocaları anlamakta bazen zorluk çekiyorum."