Adana Demirspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 32. hafta)

Süper Lig’de haftanın dikkat çeken mücadelelerinin başında Adana Demirspor - Kayserispor maçı geldi. Ev sahibi Adana Demirspor, ligde orta sıralarda bulunurken Kayserispor ise düşme hattının 5 puan uzağında. Konuk ekip ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Adana Demirspor karşısında kazanarak çıkış yakalamak isteyen Kayserispor’da gözler Adana Demirspor maçına çevrildi. Adana Demirspor - Kayserispor maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Peki Adana Demirspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 12 Nisan 2024 - 10:41
Haber Oluşturma: 12.04.2024 - 10:41 1.Güncelleme: 12.04.2024 - 10:42

Adana Demirspor, Trendyol ’in 32. haftasında Kayserispor’u ağırlayacak. Ev sahibi takımda bu sezon en fazla skor katkısı veren oyuncular Mario Balotelli, Emre Akbaba ve Yusuf Sarı oldu. Yusuf Erdoğan ise 5 gol ve 3 asistlik katkısıyla dikkat çekti. Kayserispor’un Adana Demirspor maçı öncesinde en önemli kozu ise Boa Morte olacak. Adana Demirspor ligde oynadığı 31 karşılaşmada 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Peki Adana Demirspor - Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Adana Demirspor - Kayserispor maçının detayları…

ADANA DEMİRSPOR - KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Adana Demirspor - Kayserispor karşılaşması Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele 13 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR SON DURUM

Adana Demirspor ligde oynadığı 31 mücadelede 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Adana temsilcisi haftaya topladığı 39 puanla 11. sırada giriyor.

Adana Demirspor’da Emre Akbaba 7 gol, 2 asist, Mario Balotelli 7 gol, Yusuf Erdoğan ise 5 gol 3 asistlik katkı verdi.

KAYSERİSPOR SON DURUM

Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kayserispor ise geride kalan haftalarda 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Kayserispor rakip fileleri 36 kez sarsarken kalesinde ise 45 gol gördü.