Alex'te halsizlik, Niang'ta ağrı

Fenerbahçe Konyaspor maçının hazırlıklarına başlarken idmanda Alex halsizlik nedeniyle Niang da sağ dizindeki ağrı nedeniyle yer almadı.

NTV Spor 09 Mart 2011 - 17:19

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 13 Mart Pazar günü Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Gençlerbirliği maçının ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği izinle dünü dinlenerek geçiren sarı-lacivertliler, bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanarak antrenmana çıktı. Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, koşu ve pas çalışmalarının ardından minyatür kale ve yarı sahada çift kale maç oynadı.

Antrenman için sahanın kardan temizlenmesine rağmen, yoğun yağış nedeniyle saha yeniden karla kaplandı.

SELÇUK TOPLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Adalesindeki yırtığın tedavisi tamamlanan Selçuk, bugünkü antrenmanda sahada topla çalışmalar yaptı.Bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı bir süre koşu yapan Selçuk, daha sonra topla çalışmasına devam etti.Teknik direktör Aykut Kocaman da birara bu futbolcunun yanına gelerek konuştu. Kocaman, Arslan'dan da futbolcunun durumu hakkında bilgi aldı.

ALEX HALSİZ, NİANG'IN AĞRISI VAR
Sarı-lacivertli ekibin antrenmanında, halsizlik ve genel ağrı şikayetleri bulunan Alex'in yanı sıra sağ dizinde ağrısı bulunan Niang ve tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Gökhan Gönül ile sağ kalça kemiğinde ağrı olan genç futbolcu Hasan yer almadı.

Bu arada, antrenmanın son bölümündeki yarı sahada yapılan çift kale maçta teknik direktör Kocaman'ın, cezası nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecek olan Lugano'nun yerine savunmada Yobo'nun yanında İlhan'ı denediği görüldü.Antrenmanın bitiş düdüğünün ardından bazı futbolcular, birbirleriyle şakalaşarak karın keyfini çıkardı. Brezilyalı futbolcu Andre Santos karın üzerine uçarak poz verdi.

GÖKHAN: "YARIN SAHADAYIM İNŞALLAH"
Sol kasık bölgesindeki yırtık nedeniyle Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Gökhan Gönül, twitter'dan verdiği mesajda, "Yarın sahadayım inşallah" dedi. Çalışmalarını salonda sürdüren sarı-lacivertli futbolcu, yarından itibaren saha çalışmalarına başlayacağını ifade etti.

Öte yandan, Gökhan'ın bugün yine twitter'da son günlerde lig ile ilgili tartışmalar konusunda "Sahadaki futbolcunun emeğine saygınız olsun bari" şeklindeki ifadesi, takipçisi rakip takım taraftarlarının tepkisini çekti. Gökhan daha sonra bu ifadesiyle ilgili olarak, "Ben bütün oyuncular adına yazdım" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe, kar nedeniyle yarınki antrenmanını Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki sahada gerçekleştirecek.