Arena'da Özkalfa, İnönü'de Aydınus!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk ve Spor Toto Avrupa Ligi maçlarının hakemleri belirlendi. Buna göre Galatasaray-Trabzonspor maçını Tolga Özkalfa, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını ise Fırat Aydınus yönetecek.

NTV Spor 30 Nisan 2012 - 14:05

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk, Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi ve Spor Toto Kupası'nı maçların hakemleri açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2 Mayıs Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçını Tolga Özkalfa, 3 Mayıs Perşembe günü yapılacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini ise Fırat Aydınus yönetecek.

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de oynanacak Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında Özkalfa'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Volkan Narinç yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise İlker Meral.

Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde ise Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmada Yunus Yıldırım ise 4. hakem olarak görev alacak.

SPOR TOTO SÜPER FİNAL AVRUPA LİGİ GRUBU
Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

2 MAYIS ÇARŞAMBA:
18.00 Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Suat Arslanboğa

3 MAYIS PERŞEMBE:
18.00 Bursaspor-Eskişehirspor: Özgür Yankaya

SPOR TOTO KUPASI
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Kupası 4. hafta müsabakalarında  görev alacak hakemler şöyle:

A GRUBU:
3 MAYIS PERŞEMBE:

14.00 Orduspor-Ankaragücü: Bülent Birincioğlu
15.00 Samsunspor-Kardemir Karabükspor: Yaşar Kemal Uğurlu

B GRUBU:
2 MAYIS ÇARŞAMBA:

15.00 Gaziantepspor-Medical Park Antalyaspor: Koray Gençerler
18.00 Gançlerbirliği-Kayserispor: Kutluhan Bilgiç