"Arsenal'de göreve hazırım"

Arsenal efsanelerinden Tony Adams, menajer Arsene Wenger'in kulüpteki günlerinin sayılı olduğunu savundu. Adams şimdiden yeni Arsenal menajeri olmak istediğini de söyledi.

NTV Spor 21 Ağustos 2013 - 08:03

Arsenal menajeri Arsene Wenger'in kulüpteki geleceği her zamankinden daha fazla sorgulanıyor.

Kulübün efsanevi isimlerinden Tony Adams da, Wenger'in geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Adams, Londra ekibinde kısa süre içinde köklü bir değişim yaşanacağı görüşünde. Arsenal'in hali hazırdaki kadrosuyla şampiyonluk için mücadele edemeyeceğini savunan Adams, "Her sezon ilk 4'e girerek Şampiyonlar Ligine katılmak güzel. Ancak çok uzak olmayan bir gelecekte Arsene'in görevinden ayrılacağı gün gelecek ve o gün takımın başına ben geçmek istiyorum" dedi.

Arsenal'i kendisinin çalıştırması halinde de, Premier Lig şampiyonu olamayacaklarını belirten Adams, kulübün maaş yapısını değiştirmesi gerektiği görüşünde. Her kulübün başarı için 4 ya da 5 büyük oyuncuya sahip olması gerektiğini ifade eden Adams, "Ancak Arsenal'de birçok ortalama oyuncu haftada 50 bin sterlin kazanıyor. Bu oyunculara bu kadar yüksek ödemeler yaparken, büyük futbolcuları kadronuza katamazsınız" diye konuştu.