Arsenal'de sakatlık ve transfer şoku!

Arsenal'de sakatlık krizi yaşanıyor... Şampiyonlar Ligi play-off turunda F.Bahçe ile karşılaşacak Londra ekibinde, sakatlık kervanına Alex Oxlade-Chamberlain de eklenirken hala önemli bir transfer yapamayan Arsene Wenger'e taraftarın tepkisi giderek büyüyor.

NTV Spor 20 Ağustos 2013 - 09:17

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de sakatlık krizi yaşanıyor... Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak Londra ekibinde, Alex Oxlade-Chamberlain'in 6 ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor. Hala önemli bir transfer yapamayan menajer Arsene Wenger'e yönelik taraftar tepkisi de giderek büyüyor.

Fenerbahçe ile Arsenal'i karşı karşıya getirecek Şampiyonlar Ligi play-off maçları öncesi Londra ekibindeki sakatlar kervanına Alex Oxlade-Chamberlain de katıldı. Premier Lig'in ilk haftasında Aston Villa ile oynanan maçta dizinden sakatlanan Oxlade-Chamberlain'in, 6 ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Arsenal'deki sakatlar Oxlade-Chamberlain ile sınırlı değil. En az 6 hafta forma giyemeyecek Mikel Arteta'nın yanı sıra Kieran Gibbs, Bacary Sagna, Tomas Rosicky, Jack Wilshere ve Aaron Ramsey'nin de sakatlıkları bulunuyor.

Sakatların durumunu değerlendiren menajer Wenger; "Arteta ve Oxlade-Chamberlain kesinlikle oynayamayacak. Gibbs'in durumu da kötü. Sagna ve Rosicky'nin sorunları var. Wilshere'ın 90 dakikayı çıkarabileceğinden emin değilim. Ramsey de hala kendisini iyi hissetmiyor" diye konuştu.

İngiliz ekibinde, Vermaelen ve Monreal'in sezon öncesine dayanan sakatlıkları da sürüyor.

TARAFTAR WENGER'E KIZGIN
Arsenal taraftarının, menajer Arsene Wenger'e yönelik tepkisi de giderek artıyor. Taraftar, kulübün adı Higuain - Suarez ve Rooney gibi golcülerle anılmasına karşın kadroya hala takviye yapılmaması nedeniyle Wenger'e kızgın. 3-1'lik yenilgiyle sonuçlanan Aston Villa maçında Fransız menajeri tribünlerden protesto eden taraftar grupları yazılı bir açıklama ile yönetimden artık harcama yapmasını istedi.

Forvet hattının güçlendirilmesini isteyenlerden biri de Olivier Giroud. Fransız golcü, ilk 11'deki yeri tehlikeye girebilecek olmasına karşın başarılı olmak için mutlaka bir forvete daha ihtiyaç duyduklarını söyledi.