"Aslanlar gibi mücadele ettiler"

PTT 1. Lig'de sahasında Multigroup Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Oyuncularım sağ olsunlar sahaya çıktılar ve aslanlar gibi mücadele ettiler. Sonunda da 3 puan aldık" dedi.

NTV Spor 23 Ocak 2016 - 15:47

Balıkesir Atatürk Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Yılmaz, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Takımının sahada çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu dile getiren Yılmaz, "Müsabakaya çok güzel hazırlandık. Oyuncularım sağ olsunlar sahaya çıktılar ve aslanlar gibi mücadele ettiler. Sonunda da 3 puan aldık. Gol attıktan sonra oyuncularımın gösterdiği direnç mükemmeldi. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Kazanmak çok zor oldu ama başardık" diye konuştu.

Yılmaz, takımdan ayrılan Muğdat Çelik konusundaki soruyu, "Muğdat, Akhisar Belediyespor'a gitti. Kendisine başarılar diliyoruz. Önemli bir oyuncu ama kendisi gitmek istedi. Gitmek isteyen bir oyuncuya kimse bir şey diyemez" diyerek cevapladı.

KALPAR HAKEMİ ELEŞTİRDİ
Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maçın hakemi Caner Ak'ı eleştirdi.

Maçı kaybetmelerinde, hakem hatalarının da etkili olduğunu savunan Kalpar, "İki takım için değerli bir maçtı. Karşımızda uzun zamandan beri mağlup olmayan Balıkesirspor vardı. İlk dakikalarda bulduğumuz pozisyonlar gol olsaydı sonuç daha farklı olurdu. İkinci yarı rüzgar lehimizeydi ancak penaltı ile mağlup olduk. Eli boş dönmek bizi üzüyor. Hakem mümkünse oyun oynanması için düdük çalar, basit düdükler çalınmamalı. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.