Avrupa Ligi | Liverpool - Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Ligi’nde heyecan Liverpool - Sparta Prag karşılaşmasıyla devam ediyor. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında gözler maç saatine çevrildi. Liverpool ilk karşılaşmada rakibini 5-1 mağlup etmeyi başardı. Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray’ı mağlup ederek 16 turuna kalmaya hak kazanmıştı. Liverpool- Sparta Prag karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Liverpool Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 13 Mart 2024 - 17:19

UEFA ’nde adını çeyrek finale yazdırmak isteyen Liverpool, Sparta Prag’ı konuk ediyor. Sparta Prag bu sezon Rangers, Real Betis, Aris Limassol gibi takımların bulunduğu C Grubu’nu 2. tamamlayarak son 32 turuna kalmaya hak kazanmıştı. Liverpool ise E Grubu’nda oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Jürgen Klopp’un öğrencileri Sparta Prag karşısında kazanarak tur atlamak istiyor. Peki Liverpool - Sparta Prag maçı saat kaçta, hangi kanalda?

LİVERPOOL - SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sparta Prag, zorlu Liverpool deplasmanında saha çıkıyor. Liverpool -Sparta Prag karşılaşması 14 Mart Perşembe günü saat 23.00’da başlayacak. Mücadele Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

LİVERPOOL SON DURUM

Ev sahibi Liverpool bu sezon Avrupa Ligi’nde 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 17 kez sarsarken kalesinde ise 7 gol gördü. E Grubu’nu lider tamamlayan Liverpool doğrudan son 16 turunda oynamaya hak kazandı. Sparta Prag ile oynanan ilk karşılaşmayı deplasmanda 5-1 kazandı.

SPARTA PRAG SON DURUM

Sparta Prag bu sezon Avrupa Ligi C Grubu’nu ikinci olarak tamamladı. Rangers’ın ardından ikinci olan Sparta Prag, oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 10 puan topladı. Son 32 turunda Galatasaray ile eşleşen Sparta Prag, temsilcimizi toplamda 6-4 mağlup ederek üst tura adını yazdırdı.