"BANA YAPILAN OPERASYON 1998 YILINA DAYANIYOR"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, NTV ve NTV Spor ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı.... 

NTV Spor 24 Ağustos 2016 - 19:50
Haber Oluşturma: 24.08.2016 - 19:50 1.Güncelleme: 25.08.2016 - 13:49

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz ve 15 Temmuz süreciyle ilgili NTV ve NTV Spor ortak yayınında Oğuz Haksever'in soruları yanıtladı.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:

"Umarım sabah başlayan Fırat Kalkanı Operasyonu hem ülkemiz hem de oraya giden askerlerimiz için hayırlı olur, oraya giden askerlerimiz sağ salim ailelerinin yanına dönerler. Ülkemiz için de hayırlı olur inşallah. 15 Temmuz'da yemekteydik. Darbe girişiminin olması beni şaşırtmadı. Bir sene önce 'sivil darbe yapmaya çalıştılar' dedim. 17-25 Aralık operasyonundan sonra Türkiye'de Fethullah Gülen gerçeğini herkes gördü. Devletin tüm kurumları mücadele etmesi gerekirken sadece sayın Cumhurbaşkanı yaptı. 15 Temmuz gecesine kadar sayın Cumhurbaşkanı'ndan başka kimse beyanat vermedi."

"Fethullah Gülen'le nasıl muhatap oldum. Bunları anlatayım. 'Spor konuşacağız, sporun dışına çıkmayacağız' dedik ama 15 Temmuz'dan sonra bize siyasetten düşecek bir şey varsa, camia olarak, Fenerbahçe Kulübü olarak her şeye varız. Türkiye'nin sorunlarını da yalnız hükümet ve devletin kurumları değil, tüm vatandaşların fikirleri ve eylemleriyle aşabiliriz. "