Bayern Münih'in yeni transferi Lucas Hernandez kamera karşısında

Bundesliga'nın son şampiyonu Bayern Münih, Atletico Madrid'ten kadrosuna kattığı Fransız yıldız Lucas Hernandez'i tanıtımını gerçekleştirdi.

NTV Spor 08 Temmuz 2019 - 18:06

Bayern Münih, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'ten 80 milyon Euro karşılığında transfer ettiği 23 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu Lucas Hernandez'i tanıttı.

Lucas Hernandez transferi hakkında yaptığı açıklamada; "Takımla mücadele etmek ve şampiyonluk kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Renklerimizi her durumda savunacağım." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ise yeni transferleri hakkında; "Lucas Hernandez gibi bir oyuncuyu Bayern'e getirebildiğimiz için gurur duyuyoruz. O çok esnek. Savunmanın hem solunda, hem ortasında oynayabiliyor. Bundesliga ve Dünya şampiyonu olarak onun performansını sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

2007-08 sezonunun başında Atletico Madrid altyapısına katılan Lucas Hernandez, 2015-16 sezonunun başında takımla profesyonel sözleşme imzaladı. İspanyol ekibi ile 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası kazanan 23 yaşındaki Fransız futbolcu, 2018 Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazandı.