Belözoğlu'ndan uyarılar!

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, 8 puanlık farkın şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj olduğunu söylerken, en büyük rakiplerinin ise kendileri olduğunu dile getirdi.

NTV Spor 17 Ocak 2014 - 21:47

Fenerbahçe'nin Antalya kampında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu kampı değerlendirdi. Belözoğlu, 8 puanlık farkın şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj olduğunu söylerken, en büyük rakiplerinin ise kendileri olduğunu dile getirdi.

Takım arkadaşlarının çok iyi çalıştığını ve kendisinin de 1 hafta içinde tamamen hazır olacağını belirten Emre, şampiyonluk için iddialı konuştu.
 
Fenerbahçeli oyuncu, "Beklentiyi karşılayacak kadro, çalışma azmi, çalışma programı ve çalışma isteği her şey mevcut. En büyük rakibimiz yine kendimiziz" dedi.

Rakiplerin iyi transferler yaptığının altını çizen Emre, her takıma saygı duyduklarını söylerken "8 puanlık fark bir avantaj gözükebilir. Ama kaybettiğiniz zaman çok çabuk da kapanabilecek bir fark" yorumunu yaptı.

8 puanlık farkın takım üzerinde bir baskı ve stres oluşturmaması gerektiğini kaydeden deneyimli oyuncu "Her maç ayrı ayrı konsantre olursak, yine bu ligin favorisiyiz" dedi.

“CAMİAMIZ MÜSTERİH OLSUN”
Kaybederken dahi taraftarın alkışlayacağı bir Fenerbahçe'nin sahada olacağını belirten Emre, "Taraftarımız, camiamız müsterih olsun. Bu taraftar her şeyin en güzeline layık ama oyuncudaki o mücadeleyi, hırsı, kaybetmeme isteğini gördüğü zaman zaten bizim taraftarımız evine, yenilsek de mutlu gidecektir.  İlk yarıda onları mutlu eden takım 2. devrede de mutlu etmeye devam edecek" diye konuştu.