"Ben sadece serzenişte bulundum"

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresunspor ile ilgili yaptığı yorumun ardından teknik direktör Bahri Kaya’nın istifa etmesiyle ilgili olarak, sadece serzenişte bulunduğunu belirtti.

NTV Spor 16 Şubat 2012 - 18:04

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresunspor ile ilgili yaptığı yorumun ardından teknik direktör Bahri Kaya'nın istifasıyla ilgili olarak, "Ben sadece serzenişte bulundum" dedi.

Vali Şahin, bir programa katılmak üzere geldiği Ordu'da basın mensuplarına Giresunspor'la ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Giresunspor teknik direktörü Bahri Kaya'nın istifa gerekçesinin kendi söylemleriyle alakalı olmadığını belirten Vali Şahin, "Şimdiye kadar bana oyuncu yok deniliyordu, oyuncu bulduk, ancak oyuncular tribünde maç seyrediyor. Transfer edilen oyunculardan sadece ikisi oynatılıyor. Buna kimse razı olamaz. Dedim ki bu yanlış oluyor, bu oyuncular öyle kendiliğinden buraya gelmiyor. Bunun hakkını vermesi lazım. Tabii ki o kadar uğraşıyoruz bunları da söylememiz lazım" dedi.

Vali Şahin, "Kendisiyle hiç bir sorunumuz yoktu. Bugün gelecekti, gelemedi. Bilmiyorum ne çıktı da gelemedi. Kendisi de zaten bana akşam ifade etti. Benim konuşmalarım dolayısıyla kesinlikle istifa etmediğini, kendisini yuhaladıklarını, istifaya davet ettiklerini, bunun üzerine istifa ettiğini söyledi. O kadar konucağız tabi ki niye konuşmayacağız ki. Ben orada futbolcuları oynatsaydı, bir kaç kişi daha oynatsaydı belki bir netice alınabilinirdi dedim. Ben sadece serzenişte bulundum. Onu istifaya davet etmek kesinlikle bizim haddimize değil. Ben ondan memnunum. Hakikaten kendisi Giresunludan çok Giresun'u seven ve burası için kendisini feda eden bir antrenördür" ifadelerini kullandı.

Direktör Bahri Kaya'nın geri dönmesi için kendilerinin bir girişiminin olup olmadığı sorusuna Vali Şahin, "O bitti, ok yaydan çıktıktan sonra geriye gelmez" cevabını verdi.