Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'dan açıklama

Beşiktaş'ta, Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçındaki davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan 19 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Saatçı, kendisini savundu.

NTV Spor 13 Temmuz 2022 - 07:47

'ın genç stoperi ’nın Viktoria Plzen maçındaki oyunu ve davranışları kendisine pahalıya patladı.

72'de oyuna giren Serdar, 83'te çıktı

Mücadelenin 72. dakikasında Ghezzal, NKoudou, Serdar Saatçı ve Necati Bilgiç; Emirhan Delibaş, Salih Uçan, Boyd ve Monteronun yerine oyuna dahil oldu.

72'de oyuna dahil olan Serdar Saatçı, teknik direktör tarafından 83. dakikada oyundan geri alındı.

Valerien Ismael'den tepki
Serdar Saatçı'nın temposuz oyununa öfkelenen Valerien Ismael, 19 yaşındaki savunmacıyı 11 dakika sonra kenara aldı.

Direkt soyunma odasına gitti
Bu duruma sinirlenen genç savunmacı, yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasının yolunu tutarken soyunma odasının kapısına tekme attığı öğrenildi.

Kadro dışı kararı Twitter'dan duyuruldu
Ismael, stattakilerin şaşkınlıkla karşıladığı bu kararın gerekçesini açıklamazken, Beşiktaş Kulübü saat 21.33’te Twitter’dan Serdar Saatçı’nın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Viktoria Plzen maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. Serdar yarından (bugün) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimiz’de takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir” denildi.

SERDAR SAATÇI: BENİ 39 DERECE ATEŞLE SAHAYA ÇIKARDILAR

Serdar Saatçı’nın maç içinde arkasına adam kaçırdığı için kendisini uyaran İsmael’i dikkate almadığı ve sahadan çıktıktan sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği için kadro dışı kaldığı iddia edilirken, genç futbolcu olayla ilgili Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı: “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret.”