Beştaş: Play-off şansımız devam ediyor

Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Tanju Beştaş, Alanyaspor karşısında aldıkları galibiyetle play-off şanslarını sürdürdüklerini söyledi.

NTV Spor 27 Şubat 2012 - 09:39

Spor Toto 2. Lig takımlarından Denizli Belediyespor'un kulüp başkanı Tanju Beştaş, ''Aldığımız galibiyetle play-off şansımızı sürdürüyoruz'' dedi.

Beştaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

"ZOR MAÇI KOLAYA ÇEVİRDİK"
Ligde her maçın çok zorlu geçtiğini dile getiren Beştaş,  ''Alanyaspor gerçekten çok güçlü bir takım. Maç öncesi Türkiye liglerinde 5 golle deplasmanda en az gol yiyen 2 takımdan biriydi. Deplasmanda 9 maçta 5 gol yiyen ve sadece 1 kez mağlup olan takıma 4 gol birden atmak, kolay iş değil. Bizim farklı bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bunu da başardık. Zorlu maçı kolaya çevirdikleri için teknik heyet başta olmak üzere futbolcularımızı kutluyorum. Aldığımız galibiyetle play-off şansımızı sürdürüyoruz'' dedi.

Beştaş, inanınca galibiyetin kaçınılmaz olduğunu ifade ederek, ''Bu istekli görüntümüz gelecek hafta 1461 Trabzon maçında da devam eder ve oradan da iyi bir sonuçla döneriz'' diye konuştu.

Teknik sorumlu Tuncay Özbek ise Alanyaspor'un, ligin en iyi pas yapan takımlarından biri olduğuna işaret ederek, çok güçlü bir takıma karşı oynadıkları maçta alınan farklı galibiyetin kendileri için sürpriz olduğunu ifade etti.