FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN | Brian Priske: Penaltıları doğru bulmuyorum!

Antwerp Teknik Direktörü Brian Priske, Fenerbahçe maçındaki penaltı kararlarının doğru olmadığını söyledi.

NTV Spor 21 Ekim 2021 - 23:19

PRISKE NE DEDİ?

Royal Teknik Direktörü , karşılaşmaya güzel bir gol ile başladıklarını ifade ederek, "Sonrasında penaltılar üst üste geldi. 2‘nci yarı kendimizi toparladık belki farklı oynasaydık 3 puanı alabilirdik. Penaltıları doğru bulmuyorum, hakemin yanlış kararlar verdiğini düşünüyorum ama hakeme saygı duyuyorum. sonuçta bireysel hatalardan oluşan bir spor ve ben oyuncularım bireysel hata yaptılar diye takımın moralini bozamam" dedi. 

Priske, evlerinde oynanacak maçlar hakkında ise "3 maçta bu takımlarla savaşabildiğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Evimizde oynayacağımız maçlarda 6 puanı toplayarak grupta dişimizi gösterebiliriz" diye konuştu.

"PENALTILAR OLMASAYDI DURUM FARKLI OLABİLİRDİ"
Royal Antwerp’te ikinci golü kaydeden Pieter Gerkens ise yaptığı açıklamada, “Maça çok iyi başladık. 2’nci yarı bu açıklıkları kapattık belki o penaltılar olmasaydı durum farklı olabilirdi. Öyle bir orta karşısında gol atmak zor değildi aslında ve gol attığımız için mutluyum. Bence maçta kendimizi belli ettik ve ilk yarıda bunu gösterdik. 2‘nci yarıda kapattığımız açıkla eşitliği yakaladık” dedi.