"BU İŞİ BAYAĞI FİTNELEDİLER"

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in Arda Turan başta olmak üzere Caner, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz'ı kadroya almasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Dilmen, olayın bir an önce çözülmesi gerektiğini söylerken, "Arda'ya da Fatih Hocaya da yakın insanlar onlara iyilik yapmadı. Bu işi bayağı fitnelediler. dedi.

NTV Spor 01 Ekim 2016 - 23:31
Haber Oluşturma: 01.10.2016 - 23:31 1.Güncelleme: 01.10.2016 - 23:36

"Kararın sportif olmadığını hocanın kendisi söyledi. Hatta pirim de değil" diyen Rıdvan Dilmen, "Bunlardan dolayı şöyle üzülüyorum; zaten uzlaşmacı bir yapım vardır. Tekrara giriyor ama, hoca sevdiğimiz bir insandır, ağabeyimizdir, hocamızdır. Arda da kardeşimizdir. Hayata pozitif bakarım. Sevgiye saygıya çok önem veririm. İkisi de sevilen insanlardır. Nasıl oldu da bu işler buraya geldi hiç bilmiyorum." dedi.

Arda Turan-Fatih Terim arasındaki tartışmadan çok ülkenin daha farklı sorunları olduğunu vurgulayan Dilmen şöyle devam etti, "Ben işin neresindeyim, NTV Spor'da televizyona bakarken bir NTV'ye bakayım dedim. Çukurca'da bir tane şehidimiz var. 5 tane yaralımız var. Her gün 3-5 tane yarılı veya şehit... Bunlarla uğraşacak durumumuz yok. Fatih Hoca, büyüklüğünü, Arda da küçüklüğünü gösterecek. Şimdi servisler başlar. Onu yaptı bunu yaptı. Benzema, Fransa Milli Takımında var mı? Yok! Neden yok? Futbolcu arkadaşına ailesiyle ilgili şantaj yapmış. Fransa'da "Neden almıyorsunuz?" diye soran var mı? Sonuçta karar doğru bir karar. O yüzden de yine almadılar. Arda'nın Allah korusun o böyle bir durumu yok, öyle bir çocuk da değil.