"Bu şekilde yolların ayrılmasından üzgünüz"

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Aurelien Chedjou, sarı kırmızılı camiaya veda etti. Galatasaray'a şampiyonluklar dileyen Chedjou, "Bu şekilde yollarımızı ayırmaktan dolayı pişmanız" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 03 Haziran 2017 - 16:56

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Aurelien Chedjou, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sarı kırmızılı camiaya veda etti.

"Sadece teşekkür etmek basit kalır, bütün minnettarlığımızı anlatamaz" ifadelerini kullanan Chedjou şöyle devam etti, "Tüm Galatasaray ailesi, yöneticileri ve taraftarlardan aldığımız destek için minnettarız. Müthiş bir 4 yıl oldu. Geldiğimiz günden bu yana çok iyi bir 4 yıl geçirdik ve çok iyi anlar yaşadık. Bu dört yılımızı kolay yapan herkese, arkadaşlarımıza en önemlisi Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederiz. Sizleri kalbimizin en derin yerlerinden gerçekten seviyorum. Bir gün Cim Bom, her zaman Cimbom."

"Galatasaray'a bütün katıldığı branşlarda daha fazla zaferler ve daha fazla şampiyonluklar diliyorum." temennisinde bulunan Fransız oyuncu, "Bu şekilde yollarımızı ayırmaktan dolayı üzgünüz. Ama gelecekte de hizmet etmeyi umut ediyoruz. " ifadelerini kullandı.