Bursaspor'da Salih Uçan sesleri!

Bursaspor devre arasını hareketli geçirecek. Transfer döneminin resmen başlamasıyla iki oyuncuya imza attıracak olan Yeşil-Beyazlı yönetim Fenerbahçe'li Salih Uçan için de ısrarını sürdürüyor.

NTV Spor 05 Ocak 2014 - 13:52

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Danimarka'nın  Nordsjaelland takımından Oğuzhan Aynaoğlu ile Brezilya'nın Baia takımından Fernandao'yu renklerine dahil eden Yeşil-Beyazlı takım, transfer görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Teknik direktör Christoph Daum'un ısrarla istediği Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan ile ilgili de girişimler devam ediyor. Bursaspor yönetiminin  Salih Uçan'ın kiralık olarak transfer edilmesi yönünde teklif sunduğu ve görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Yerli oyuncu transferinde Kasımpaşa'nın kadro dışı bıraktığı Özer Hurmacıyı da gündemine alan Bursaspor bu oyuncu için de teklif yapmaya hazırlanıyor.

Yeşil-Beyazlılar Spartak Moskova'da forma giyen orta saha oyuncusu Kim Kallström'ü transfer edebilmek için de yoğun çaba sarf ediyor.  Yönetim bu transferde pürüz çıkması durumunda Romanya'nın Pandurii takımında oynayan Brezilyalı Erick De Oliveira ile temasa geçecek. Yeşil-beyazlılar Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Serdar Aziz'i ise devre arasında kesinlikle satmayacak.