Çabuk toparlandı; bileği bükülmedi!

Beşiktaş, farklı mağlup olduğu Bayern Münih maçından sonra ayağa kalkmasını bildi. Siyah Beyazlılar, Bayern karşılaşması sonrası oynadığı 3 maçta da mağlup olmadı.

NTV Spor 06 Mart 2018 - 16:50

Bu sezon Spor Toto Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden , üst üste zorlu maçlara çıkıyor.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takım arasına kalan Siyah Beyazlılar, ile eşleşti. Almanya’da oynanan maçta 5-0 mağlup olan Kartal, rövanş öncesi çeyrek final şansını mucizelere bırakırken, bu karşılaşma sonrası oynadığı 3 mücadeleyi de kaybetmedi.

Bayern Münih’e karşı alınan farklı mağlubiyetten sonra Fenerbahçe’yi konuk eden Beşiktaş, derbiden 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Siyah beyazlılar bu maçın 4 gün ardından kupa mücadelesinde ağırladığı ezeli rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Son olarak Spor Toto Süper Lig’te Trabzonspor deplasmanına çıkan Beşiktaş, zorlu mücadeleden 2-0 galip gelmesini bildi.

Bayern Münih maçı sonrası 1 haftada 3 kritik maç yapan siyah beyazlılar, ligde 6 puan toplarken, kupada yarı final şansını rövanş maçına taşıdı.

Ligde bu hafta Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Beşiktaş, 14 Mart’ta Bayern’i konuk edecek. Siyah Beyazlılar, daha sonra Medipol Başakşehir’in konuğu olacak.