Carlos Tevez Milan'a çok yakın

Carlos Tevez'in danışmanı Kia Joorabchian, Manchester City ile yolları ayrılan oyuncunun Avrupa'da kalacağını açıkladı. Bu açıklama sonrası Tevez'in Milan ile sözleşme imzalama olasılığı daha da güçlendi.

NTV Spor 06 Aralık 2011 - 12:00

Carlos Tevez ile Manchester City arasındaki ipler Arjantinli oyuncu Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında sonradan oyuna girmeyi reddettiği gerekçesiyle kopmuştu.

Menajer Mancini, kendisinden özür dilemesi halinde Tevez'i yeniden takıma almayı kabul etmiş; ancak beklediği karşılığı alamamıştı. İtalyan menajer bunun üzerine, "Onun gibi bir oyuncu böyle aptalca davranmamalıydı" sözleriyle Tevez'in satış listesine konulmasını istemişti.

Arjantinli golcü ile eski takımı Corinthians'ın yakından ilgilendiği biliniyor. Ancak danışmanı Kia Joorabchian, golcü oyuncunun kariyerine Avrupa'nın büyük bir takımında devam etmek istediğini açıkladı.

Milan ile görüşmelere devam ettiklerini belirten Joorabchian, "Milan büyük bir kulüp. Ancak aynı büyüklükteki diğer İtalyan kulüpleri de bizimle görüşmek istiyor" diye konuştu.

Manchester City, Tevez ile görüşmesi için Milan'a resmen izin vermişti. İtalyan devi, Arjantinli futbolcuyu ara transfer döneminde satış opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

MANCINI: TEVEZ, OCAK AYINDA TAKIMDAN AYRILMALI
Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini, Arjantinli futbolcu Carlos Tevez'in ara transfer döneminde gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Mancini, Sky Sports'ta yayımlanan açıklamasında, ''Carlos ile ilgili son durum nedir bilmiyorum. Ancak, ocak ayında gönderilmesinin bizim için önemli olduğunu söyleyebilirim. Bunu hem kendisi, hem de takım için yapmalıyız. Eğer İtalya'ya giderse onun adına mutlu olurum'' diye konuştu.

Manchester City, Bayern Münih ile yapılan UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi müsabakasında oyuna sonradan girmeyi kabul etmeyen Arjantinli oyuncuyu satma kararı almıştı.

Kariyerine İngiltere'de devam etmek istemeyen futbolcuyla Milan'ın ilgilendiği açıklanmıştı.