''Cristiano Ronaldo sevgi istiyor''

İspanyol spor gazeteleri, Real Madrid taraftarından tepki alan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun mutsuz olduğunu ve sevgi istediğini yazdı.

NTV Spor 09 Ocak 2012 - 10:09

İspanyol Marca gazetesi, 5-1 kazanılan Granada maçında, Santiago Bernabeu'daki bir grup tarafından ıslıklanan Ronaldo'nun bu olaya çok üzüldüğünü ve attığı gole bu yüzden sevinmediğini yazdı. Aslında herşeyin bir ay önce, 3-1 yenildikleri Barcelona maçında başladığı ve El Clasico'da iki net gol pozisyonunu kaçıran Ronaldo'nun halen Real Madridli taraftarlarca affedilmediği öne sürüldü.

As gazetesi de, ''Cristiano, Bernabeu'dan daha çok sevgi istiyor'' başlıklı haberinde, ''Ronaldo gülmüyor, antremanlarda şaka yapmıyor, attığı gole sevinmiyor ve Hamit Altıntop'un kendisini kutlayıp, sarılmasını bile reddediyor'' ifadelerini kullandı. Real Madrid takımına yakın çevrelerin, ''Ronaldo çok mükemmelliyetçi bir profesyonel, kendisiyle sürekli yarış halinde'' dediği belirtilirken, teknik direktör Jose Mourinho'nun Portekizli futbolcuyla özel konuşma yapacağı iddia edildi.

Katalan spor gazetelerinden El Mundo Sportivo ise, ''Bernabeu'nun karşı tavrı Ronaldo'yu çok etkiledi. Çünkü kendisini önemli biri hissetmek istiyor. Bu yüzden Granada maçını kendisine kızmış bir şekilde tamamladı. Fakat Ronaldo öyle biri ki; sevgi ve nefreti güçlü bir şekilde yaşıyor. Bernabeu taraftarı artık Ronaldo'nun bu egosundan sıkılmış görülüyor. Ayrıca futbol dünyasında Messi'nin 1 numara olması da Ronaldo'ya yardımcı olmuyor'' görüşünü savundu.

İspanyol basını, Ronaldo'nun her şeye rağmen bu sezon 25 maçta 26 golünün bulunduğunu ve La Liga'da 21 golle gol krallığında ilk sırada olduğunu da hatırlattı.