"Derin Galatasaray yok!"

Galatasaray'da başkanlığı devretmek için günleri sayan Duygun Yarsuvat, NTV Spor'a konuştu.

NTV Spor 21 Mayıs 2015 - 11:44

Galatasaray'daki başkanlık görevini bırakmaya hazırlanan Duygun Yarsuvat, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Evren Göz'e konuşan Yarsuvat "Derin Galatasaray yok! Galatasaray'ın ilkeleri var” dedi.
 
Yursuvat'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:
 
"Galatasaray'ın durumuna baktık; ilk teşhisimiz, obez bir Galatasaray yaratılmış. Kadrolar şişkin, maaşlar şişkin, bunlardan kurtulmamız lazım dedik. Ve 7 ay için gelmeyi kabul ettiğimiz için de çok rahattım. Bir daha seçilme düşüncesi bende yoktu. O yüzden her istediğimizi rahatlıkla yaptık. O dönem birçok insan çıkarttık işten. Üzülürek çıkarttık, işe alanların üzülmesi lazım önce. Borçları ben yapmadım ki! Benden öncekiler yapmış, onları ödemek için ugraştık."
 
"Bir laf var, tevatür (söylenti) olarak gidiyor; 'Derin Galatasaray'! 'Derin Galatasaray' yok! Galatasaray'ın ilkeleri var. Bu ilkeleri benimseyen herkes Galatasaraylıdır. Ama öyle adamlar çıktı ki; Galatasaraylıları savcılıklara şikayet ettiler. Bunlar Galatasaraylı değiller!"

"Hiçkimse birbirine düşman olarak yaratılmamıştır. Düşmanlık zaman içinde ortaya çıkar. Genelde menfaatlerine dokunduğu için insanlar birbiriri sevmeyelibilirler. Bundan kurtulmamız lazım. Gençlere de onu söylemek istiyorum. Birbirinizi sevin"