Emre Demir: Ligin ikinci yarısında bana neden şans verilmediğini bilmiyorum

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'in, yeni sezon öncesi gerçekleştirilecek hazırlık kampında A Takım'la çalışacağı belirtildi. Emre ise kariyeri ile ilgili TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 09 Haziran 2022 - 13:22

Real Madrid'in ardından ligi ikinci sırada tamamlayan 'da yeni sezonun planlaması sürüyor.

Çalışmalarına 11 Temmuz'da Camp Nou'da yapacağı antrenmanla başlayacak Katalan ekibinde de A Takımla birlikte çalışacak.

Mundo Deportivo'da yer alan haberde, Barcelona B takımının kadrosunda yer alan Emre Demir'in sezon öncesi hazırlık kampına çağrıldığı ve A Takım antrenmanlarında yer alacağı ifade edildi.

Barcelona kariyeri ile ilgili konuşan genç oyuncu ise, "Barcelona, hazır bir şekilde gelmem için 'da oynamamı önemsiyordu. Ligin ikinci yarısında bana neden şans verilmediğini bilmiyorum" dedi.

"Kayserispor'a 2 milyon Euro bonservis kazandırdım. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra oynatılmadım. Hatta oynasam, Kayserispor ekstra bonus kazanacaktı ama şans verilmedi. Barcelona, sözleşmeme 400 milyon Euro serbest kalma bedeli koydu"

Emre, en büyük hedefinin Barcelona'da kalıcı olmak olduğunu da sözlerine ekledi. 

Geçtiğimiz sezon Kayserispor'la Türkiye Kupası ve Süper Lig olmak üzere toplam 7 maça çıkan Emre Demir, 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Barcelona'nın 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı genç oyuncunun sözleşmesinde 400 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi yer alıyor.