Fener hepyek, Trabzon düşeş attı!

Fikstür çekimi Fenerbahçe'ye kötü 2 haber verdi! Geçen sezondan 5 maçlık seyircisiz oynama cezası olan sarı lacivertlilerin ilk 5 iç saha maçının ikisi dev rakiplerle! 3 maçlık cezası olan Trabzonspor ise 2 güzel haber aldı!

NTV Spor 13 Temmuz 2012 - 09:11

İŞTE TAM FİKSTÜR

Spor Toto Süper Lig'de 2012-13 kura çekimi öncesi en çok merak edilen konulardan ikisi Fenerbahçe ve Trabzonspor'un iç sahalarındaki ilk maçlardı. Çünkü geçen sezondan Fenerbahçe'nin 5, Trabzonspor'un da 3 maç seyircisiz oynama cezası vardı.

Bundan dolayı iki camianın gözleri bu cezalı maçların hangi rakiplere denk geleceğindeydi. Ve kura çekimi sonrası ortaya çıkan manzara Fenerbahçe için kötü, Trabzonspor içinse iyi oldu.
 
FENERBAHÇE 2 DEV MAÇTA CEZALI!
Sarı lacivertlilerin ilk 5 iç saha maçından ikisi önemli rakiplerle... 2. haftada Gaziantepspor, 4. haftada ise Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak olan Fenerbahçe 5 maçlık cezasının 2'sini çekmiş olacak. Ancak sarı lacivertlilerin  sonraki 2 içi saha maçı ise çok kritik. 5. hafta Trabzonspor, 7. hafta ise Beşiktaş! Fenerbahçe'nin 5. ve son cezalı maçında ise rakip MP Antalyaspor...
  
TRABZONSPOR'A ÇİFTE MÜJDE!
3 maçlık cezası olan Trabzonspor ise Fenerbahçe'ye oranla daha şanslı bir kura çekti. Bordo mavililer 2. hafta Elazığspor, 4. hafta Sivasspor ve 6. hafta Mersin İdman Yurdu ile karşılaşıp cezasını tamamlayacak. Bu arada bordo mavililer Kadıköy deplasmanına da rakibinin cezalı olduğu dönemde gidecek...