Fenerbahçe'de Valencia sakatlandı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-2'lik sonuçla galip ayrıldı. Oyuna sonradan giren Enner Valencia, bir sakatlık yaşadı.

NTV Spor 28 Şubat 2022 - 19:09

'de teknik direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Slavia Prag maçının ilk 11'ine göre kadrosunda 1'i zorunlu 7 değişiklik yaptı.

➤FENERBAHÇE'NİN FİKSTÜRÜ

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Kim Min-jae, Serdar Aziz, Attila Szalai, Miguel Crespo, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Arda Güler, Mergim Berisha ilk 11'i ile çıktı.

Fenerbahçe, sahadan 1-2'lik sonuçla galip ayrıldı. Fenerbahçe, 6. dakikada Miha Zajc ile öne geçti ve ilk yarı sarı lacivertli ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Kasımpaşa, 67. dakikada Jackson Muleka ile 1-1'i buldu. 90+2'de sahne alan Szalai ise Fenerbahçe'ye 3 puanı getirdi. 

VALENCIA SAKATLANDI

90. dakikada Zajc'ın yerine oyuna giren Enner , maçın son anlarında ceza alanında bir sakatlık yaşadı. Bir süre bileğiini tutup yerde yatan Valencia, sekerek saha dışına çıktı. Golcü oyuncunun maç sonunda da ayağının üzerine basmakta ve yürümekte zorlandığı görüldü.