Fenerbahçe en önemli maçında!

Deplasmanda bu sezon istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, yarın dış sahada Trabzonspor'u yenerek, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak istiyor.

NTV Spor 05 Mayıs 2012 - 13:06

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. hafta maçında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu sezon en önemli deplasman maçına çıkıyor.

Dış sahada istediği sonuçları alamayan sarı-lacivertliler, yarın deplasmanda Trabzonspor'u yenerek, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak istiyor.

Süper Final'de ilk 3 maçını kazanarak, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 2'ye düşüren Fenerbahçe, ezeli rakibinin Trabzonspor ile berabere kaldığı 4. haftada deplasmanda Beşiktaş'a yenilerek liderlik fırsatını değerlendirememişti.

Sarı-lacivertliler, Trabzon'dan 3 puanla dönerek, son hafta kendi sahasında Galatasaray ile yapacağı maça şampiyonluk için çıkmayı hedefliyor.

PUAN KAYBEDERSE ŞAMPİYONLUK ŞANSI BİTEBİLİR
Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında puan kaybederse şampiyonluk iddiası kalmayabilir.

Sarı-lacivertlilerin yenilmesi durumunda, Galatasaray yarın Beşiktaş ile berabere kalsa bile puan farkını 4'e çıkaracak ve şampiyonluğunu ilan edecek.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile berabere kalır, sarı-kırmızılılar yarın kazanırsa, ''Cim Bom''  yine 1 hafta önce şampiyonluğu garantileyecek.

Fenerbahçe'nin kazanması durumunda ise şampiyon son hafta Kadıköy'de Galatasaray ile yapacakları maçta belli olacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Sow ile Sezer Öztürk, Trabzonspor maçında yer alamayacak.

MUHTEMEL ONBİR
Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında olası 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Orhan Şam (Gökhan Gönül), Yobo, Bekir İrtegün, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Cristian, Caner Erkin, Stoch, Semih Şentürk (Bienvenu)

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.