Fenerbahçe'nin başına talih kuşu

Transferde önceliğini savunmaya veren ve Samet Akaydın ile anlaşma aşamasına gelen Fenerbahçe, takımın yıldız isimlerine gelen teklifleri de değerlendiriyor. Napoli'nin talip olduğu Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu'nu devre arasında göndermeyi düşünmeyen Sarı-Lacivertliler'e, piyango vuracak bir teklif geldi.

NTV Spor 13 Aralık 2022 - 06:47

Transfer çalışmalarını sürdüren , bir yandan da takımın yıldız isimlerine gelen teklifleri değerlendiriyor. İtalyan devi Napoli'nin Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'e olan ilgisi devam ederken, sarı-lacivertlilerde sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Hem de çok ciddi bir bonservis karşılığında.

Stoper bölgesi için Adana Demirspor'dan Samet Akaydın ile ilgilenen Fenerbahçe, bu transferi bitirme aşamasına gelmişti. Adana Demirspor'la anlaşma aşamasına gelen Fenerbahçe, milli futbolcuyla da maaş pazarlıklarını tamamlamak üzere.

Transferde önceliği savunmaya veren Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılığın yaşanması da bekleniyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; Brezilya ekibi , 24 yaşındaki hücum oyuncusu için yeniden harekete geçti.

Sezon başında Fenerbahçe ile görüşmeler gerçekleştiren Brezilya temsilcisi, Uruguaylı oyuncunun bonservisi konusunda sarı-lacivertlilerle anlaşamamıştı. Geçtiğimiz sezonun başında Vitor Pereira'nın özel isteği üzerine MLS'ten Fenerbahçe'ye transfer edilen Diego Rossi, yer yer eleştirilse de başarılı bir performans ortaya koymayı başarmıştı.

Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle performansını daha da yükselten Uruguaylı futbolcu için Flamengo devreye girdi. Resmi olarak Vitor Pereira ile anlaştığını duyurmasa da Portekizli çalıştırıcı ile söz kesen Brezilya temsilcisi transfer çalışmalarına da hız verdi.

Bu sezonun başında Diego Rossi için teklifini sunan Flamengo, 7 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu. Bu teklifi yetersiz bulan Fenerbahçe, Uruguaylı oyuncunun ayrılmasına izin vermemişti.
Vitor Pereira ile yeni sezona başlayacak olan Brezilya ekibi, Diego Rossi için yeniden sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı.

10 milyon euroluk bir teklifle Başkan Ali Koç'un kapısını çalan Flamengo'dan Fenerbahçe en az 12 milyon euro talep ediyor.

Bu sezon Fenerbahçe ile 22 maça çıkan Uruguaylı futbolcu, 3 gol 7 asistlik başarılı bir performans ortaya koydu.