"Fırsatları değerlendiremedik"

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Karabükspor karşısında beraberliği yakalayacak ve öne geçebilecek fırsatları yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremeyince mücadeleden puan alamadan ayrıldıklarını ifade etti.

NTV Spor 16 Aralık 2012 - 14:53

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın zor olacağını ve tehlikeli bir takıma karşı mücadele edeceklerini önceden bildiklerini ifade etti.

Karşılaşmada yememeleri gereken bir golü yediklerini aktaran Çalımbay, "Bir iki pozisyon bulduk. Bunlardan bir tanesini kesin atmamız gerekiyordu. İkinci yarıda Erman'ın pozisyonunda golü bulsaydık, dengeyi sağlayıp ona göre oynayacaktık. Son 30 dakikada mecburen riske girdik ve açıklar verdik. Karabük takımında süratli, topla çok iyi oynayan futbolcular var. Bunlarla bize tehlike yarattılar. Biz de beraberliği yakalayıp öne geçebilirdik. Çok zevkli, güzel bir lig maçı oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Karabük takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi oyunculara sahipler. Bugün de zaman zaman iyi oynadılar. Fakat bence o golü yemememiz gerekiyordu. Umduğumuz gibi bulmadı. Son maçımızı kazanarak, ondan sonra takviye yaparak, çalışarak eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

Sivassporlu Murat da kötü mücadele ettiklerini düşünmediğini vurgulayarak, "Karabükspor'un haklı bir galibiyet aldığını düşünüyorum. Süratli oyuncuları var. Geriye düştükten sonra mecburen ikinci yarıda oyunu riske ettik. Bunun sonucunda kalemizde pozisyonlarda gördük. Daha farklı da kaybedebilirdik. Fakat futbol ilginç bir oyundur. Beraberliği de yakalayabilirdik" dedi.

Kaleci Borjan da takım olarak iyi olmalarına karşın, son pasları yapamadıklarının altını çizerek, artık Fenerbahçe maçına konsantre olacaklarını kaydetti.