''Futbolcu arayışındayız''

Yeni Malatyaspor İkinci Başkanı Özcan Dündar, '' Takımdaki bazı mevkilerde eksiklerimiz var, bunun için futbolcu arayışındayız'' dedi.

NTV Spor 25 Ağustos 2011 - 12:55

Yeni Malatyaspor İkinci Başkanı Özcan Dündar, '' Takımdaki bazı mevkilerde eksiklerimiz var, bunun için futbolcu arayışındayız'' dedi.
   
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un ikinci başkanı Özcan Dündar, takımda bazı mevkilerde eksikleri olduğunu belirterek, bunun için futbolcu arayışında olduklarını söyledi.

Dündar, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın  teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde, Orduzu Pınarbaşı'ndaki üçüncü etap kamp çalışmasını sürdürdüğün kaydetti.

Transfer politikasında bir değişiklik olmadığını, kaliteli, ve mücadeleci futbolcu bulduklarında alabileceklerini ifade eden Dündar, sağ bek Ümit Aydemir'in takımdan ayrılması nedeniyle bu mevkide bir sağ kanat oyuncusuna ihtiyaç duymaya başladıklarını, sol kanatta da iyi bir futbolcu ihtiyacının bulunduğunu dile getirdi.
        
Transferin artık en kısa sürede bitirilmesini arzu ettiklerini vurgulayan Dündar, ''Liglerin başlamasına artık az zaman kaldı. Malatya'daki tesislerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak, eksiklerimizi de en kısa sürede tamamlayarak güçlü bir şekilde lige başlamamız gerekiyor. Her geçen gün form grafiğimizi
yükseltiyoruz. Takımdaki bazı mevkilerde, eksiklerimiz var, bunun için futbolcu arayışındayız. Eksik mevkiler için kaliteli ve mücadeleci futbolcu bulabilirsek alacağız. Bulamazsak, elimizdeki mevcut kadrodan bir çözüm yoluna gideceğiz'' dedi.