'G.Saray'ın en büyük silahı paslarıydı'

Rıdvan Dilmen, NTV Spor’dan canlı yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 3-1 yendiği maçı değerlendirdi. Dilmen, sarı kırmızılıların bu maçtaki en büyük silahının pas yapmak olduğunu söyledi.

NTV Spor 09 Mayıs 2011 - 19:52

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği karşılaşmayı %100 Futbol programında değerlendirdi.

Galatasaray'ın bu maçtaki en büyük silahının pas yapmak olduğunun altını çizen Dilmen, sarı kırmızılıların hak ettiği bir galibiyet aldığını söyledi.

Galatasaray'ın bu maçtaki silahının pas yapmak olduğunu söyleyen Dilmen, “Galatasaraylı futbolcular ikinci yarının 15-20 dakikasında keyif yaptılar. Bunlar önemlidir. Bu tarz performanslar mesaj olur, kötü günde de mesaj alırsınız iyi günde de. Galatasaray'da omurga muhteşem oynadı. Servet ve Ayhan inanılmaz oynadı” dedi.

Galatasaray'ın iyi oynayarak hak ettiği bir galibiyet aldığını belirten Dilmen, “Galatasaray iyi oynayarak hak ettiği bir maç kazandı. Sarı kırmızılı takım aldığı puanların neredeyse yüzde 35'ini küme düşen takımlardan almış. Ön taraflara bakacak olursak, lider Fenerbahçe'den 1 puan, lig ikincisi Trabzonspor, Beşiktaş ve Bursaspor'dan da sıfır puan almış” diye konuştu.