Galatasaray'da Serdar Aziz'le yollar ayrılıyor

Galatasaray ile Serdar Aziz'in yolları ayrılıyor. Sarı kırmızılı yönetim, milli futbolcudan kendisine kulüp bulmasını istedi.

NTV Spor 28 Aralık 2018 - 12:51
Haber Oluşturma: 28.12.2018 - 12:51 1.Güncelleme: 28.12.2018 - 14:25

, 'i gözden çıkardı. Sarı kırmızılı yönetim, 28 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırıyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Serdar'ın menajeri ile temasa geçen yönetim, milli oyuncudan kendisine takım bulmasını istedi. Kararı ikinci başkan Abdürrahim Albayrak iletti.

Serdar için henüz bonservis bedeli belirlemeyen sarı kırmızılılar, gelecek tekliflere göre kararını verecek.

2016-2017 sezonun öncesi 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olan 28 yaşındaki stoper, sarı kırmızılı formayı 51 kez giydi. Bu karşılaşmalarda 5 gol atan Serdar, 2 asist yaptı.

"OYUNCUM FENERBAHÇE YA DA BEŞİKTAŞ'A GİBEBİLİR"
Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Canatar "Galatasaray yönetimi beni aradı. Serdar'a kulüp bulmam söylendi. Serdar'ın mide rahatsızlığı geçirmesi, ilaç kullanması, tatil programını ertelememesi... Bunlar Galatasaray tarafından 'Yolumuzu ayırmak istiyoruz'un sebebi olarak söylenmedi. Ama teknik ekibin tasarrufunu bana ilettiler. Biz de çalışmalarımıza başladık. Serdar ile ilgili ikinci yarı tasarruflarının olmadığını ilettiler ve bana kulüp bulmam konusunda bilgi verdiler. Galatasaray'dan yetki aldık. Serdar Aziz; Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a gidebilir. Galatasaray buna izin verdi" dedi.