Galatasaray'dan Cengiz Ünder hamlesi!

Yaz transfer döneminde birçok yıldızı kadrosuna katan Galatasaray, ara transfer dönemi çalışmalarına da başladı. Sarı kırmızılılar, Fransa Lig 1 ekibi Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'i transfer etmek için girişimlere başladı.

NTV Spor 27 Ekim 2022 - 16:15

Geçen sezon kiralık olarak gittiği Fransız ekibi Marsilya'da büyük bir beğenip toplayan milli futbolcumuz , sezon başında Roma'dan 8.4 milyon euroluk bonservis bedeliyle Fransa'nın yolunu tuttu. Yaşanan teknik direktör değişikliği sonrasında Igor Tudor'un takımın başına gelmesi sonrasında fazla süre alamayan yıldız isim takımdan ayrılmak istiyor.

📈SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU📈

takımları ara transfer dönemi için şimdiden harekete geçti. Ajansspor'daki habere göre 'ın da Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'le ilgilendiği iddia edildi. Galatasaray - Cengiz Ünder transferinin tüm detayları ise ortaya çıktı.

🟡GALATASARAY HABERLERİ🔴

Galatasaraylı yetkililer, Cengiz Ünder'i sezon öncesi transfer listesine ekledi ve sözlü bir konuşma oldu. Sarı-kırmızılılar, yaz transfer dönemi için herhangi bir girişimde bulunmadı. Elde edilen bilgilere göre; Marsilya, Cengiz'i kiralık göndermeye sıcak bakmıyor, beklenen bonservis ücreti de 10-15 milyon Euro bandında.

Marsilya ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki yıldız futbolcu, Fransız ekibinden yıllık 3 milyon Euro kazanıyor.

Geçtiğimiz sezon 37 maçta 18 gole katkı sunan Cengiz Ünder, bu sezon ise 5'i ilk 11, 16 maçta şans buldu ve bir kez de asist yaptı.