"GALATASARAY İÇİN, AİLEM İÇİN..."

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 01 Ekim 2016 - 10:43
Haber Oluşturma: 01.10.2016 - 10:43 1.Güncelleme: 01.10.2016 - 12:40

Galatasaray'ın Alman golcüsü Lukas Podolski, GSTV’nin Florya’daki stüdyolarında özel olarak gerçekleşen röportajda geride kalan sakatlık durumundan, takım arkadaşlarına, milli takımı bırakma kararına kadar samimi açıklamalarda bulundu.

İşte Podolski’nin kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlar şu şekilde:

"ÇOK İYİ BİR FİNAL OLDU"
Geçen sene Fenerbahçe’ye karşı aldığımız Türkiye Kupası çok iyi bir sezon finaliydi. Lig, bizim için iyi geçmemişti. Herhangi bir şey kazanmanın tek ihtimali, Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız final maçıydı. Benim için özel olan ise attığım gol sayesinde kupayı kazanmamızdı. Kupayı alınca Avrupa’ya katılma hakkı kazandık, bu sayede cezamız bir seneye indi.

"HEP SAHADA OLMAK İSTİYORUM"
Sakatlık yaşamak üzücü… Sezonun hazırlık sürecinde bu tip sakatlıkla yüzleşmek her zaman moral bozar. Ama şu an takımla birlikte çalışıyorum. Antrenmanlara çıktım. Umarım Pazar günü süre almam için yeterli olur. Sakatlık sürecinde fiziksel ve mental olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlk iki hafta bir şey yapabilmem mümkün değildi; çünkü koltuk değneklerim vardı. Önce suda antrenman, sonra koşular, ardından fiziksel ve topla çalışmalar… Koltuk değneklerinden sonra bu süreç başladı. Takım antrenmanına döndüğüm için mutluyum. Her zaman takımla birlikte sahada olmak istiyorum. oynamak, tekrar lig maçlarına çıkmayı hedefliyorum.