Galatasaray'da Antalyaspor mesaisi

Galatasaray'da Antalyaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan futbolcuların tedavileri sürüyor.

NTV Spor 11 Kasım 2015 - 20:11

Çaykur Rizespor deplasmanında son dakikalarda yediği gollerle sahadan mağlup ayrılan Galatasaray, Antalyaspor maçına hazırlanıyor.

Sarı kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile çalışmalarını çift antrenman ile sürdürdü. Tedavileri süren Selçuk İnan ve Hakan Balta ile tedbir amaçlı dinlendirilen Semih Kaya çalışmalarda yer almadı. Galatasaray sağlık heyeti, üç oyuncuyu da Antalyaspor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Selçuk, Hakan ve Semih önümüzdeki günlerde kademeli olarak antrenmanlarda yer alacak.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, günün ilk antrenmanında oyuncularını salonda çalıştırdı. Fiziksel çalışmalardan sonra sahaya çıkan sarı kırmızılılar teknik pas çalışmasından sonra çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Akşam antrenmanı ise ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde pas çalışması üzerinde duran sarı kırmızılı ekip, ana bölümde çift kale maç gerçekleştirdi.

Antrenmanda Galatasaray Futbol Akademisi'nden futbolcular da yer aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, genç oyuncular ile yakından ilgilenerek maç sırasında uyarılarda bulundu.

Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenman ile sürdürecek.