Giresunspor temkinli!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Boluspor karşısında kazanmak istediklerini ancak bu karşılaşmada dikkatli ve temkinli olmaları gerektiğini söyledi.

NTV Spor 04 Aralık 2015 - 16:17

Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Aralık Pazartesi günü karşılaşacakları Boluspor'un bu ligin çok koşan, çok mücadele eden, deplasmanlarda çok başarılı sonuçlar alan bir takımı olduğunu ifade etti.

Bunu bilerek karşılaşmaya hazırlandıklarını belirten Sözeri, " Her maça final diye bakıyoruz. Eğer zirveye yürüyeceksek içerideki maçları kazanmamız lazım ama zirveyi konuşmak için çok erken. Puan baremlerinin görüyorsunuz" diye konuştu

"RAKİBİMİZ ÇOK TEHLİKELİ"
Sözeri, taraftarların bu maçta stadyumu dolduracaklarına inandığını dile getirerek, "Bize pozitif anlamda çok destek vereceklerine inanıyorum. Boluspor maçını inşallah güzel bir oyunla kazanmak hedefimiz ama çok dikkatli ve çok temkinli olacağız çünkü rakibimiz çok tehlikeli bir takım. Dolayısıyla zorlu keyifli bir maç bizi bekliyor diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Fevzi Özkan'ın devreyi kapattığını belirten Sözeri, bu futbolcunun ilerleyen günlerde ameliyat edileceğini sözlerine ekledi.