Göksen: Çıkışımız sürecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Ünsal Göksen, bu hafta da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

NTV Spor 16 Şubat 2011 - 11:53

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Ünsal Göksen, Güngören Belediyespor maçını da kazanarak istikrarlı çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Göksen, deplasmanda lider Orduspor ile oynandıkları maçı farklı skorla kazanarak, önemli bir başarıya imza attıklarını, Güngören Belediyespor maçına da mutlak galibiyet için hazırlandıklarını belirtti.

Güngören Belediyespor'un güçlü bir takım olduğunu, sahaya da 3 puan için çıkacağını ifade eden Göksen, ''Ama, bizim için rakip takımın düşüncesi önemli değil. Biz, her maça olduğu gibi bu maça da en iyi şekilde hazırlanarak, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Amacımız, Güngören Belediyespor maçını da kazanarak istikrarlı çıkışımızı sürdürmek. Tüm hesaplarımız galibiyete yönelik'' diye konuştu.

Göksen, sakat olan futbolculardan Ali Sakal ve Kazım'ın Güngören Belediyespor maçında forma giyemeyeceğini, Serdar, Ramazan ve Hakan Albayrak'ın durumunun ise maç günü belli olacağını bildirdi.