'Hiçbir yere gitmiyorsun...'

Galatasaray Sportif AŞ. Yöneticisi Levent Nazifoğlu, 6-0 kazanılan Akhisar Belediyespor maçını değerlendirirken; Podolski konusunda son sözü söyledi, "Podolski'nin kalmasını istiyoruz. Yerine daha iyi birisini bulamazsak göndermeyeceğiz. Ona da söyledim, "Hiçbir yere gitmiyorsun" diye" dedi...

NTV Spor 28 Ocak 2017 - 19:04
Haber Oluşturma: 28.01.2017 - 19:04 1.Güncelleme: 28.01.2017 - 19:54

Levent Nazifoğlu, Akhisar Belediyespor maçı için, "Böyle bir geri dönüş olacağını biliyorduk. Bu maçın daha rahat geçeceğini düşünüyorduk. Her şey beklendiği gibi geçti." dedi.

Maçta oyundan alındıktan sonra soyunma odasına giden ve taraftarın tezahüratları sonrası stada dönerek taraftarları selamlayan Podolski'nin davranışını değerlendiren Levent Nazifoğlu, "Daha evevel de söyledim. Bizim satılık oyuncumuz yok. Burada kalmak istiyorsa biz de satmayız. Soyunma odasında da kendisine de söyledim. 'Hiçbir yere gitmiyorsun diye' de şakalaştık. Biz Podolski gittiğinde gerçekten yerine koyma ihtimalimiz çok zayıf. Yerine koymadıkça, istediğimiz kıvamda bir santrafor bulamadık. En büyük arzumuz burada kalması." dedi.

Japonya'da bir takımla anlaştığı yönündeki haberleri de değerlendiren Nazifoğlu, "Podolski'ye inanırım, geçen hafta kalmak istiyorum dedi. Demek ki bir anlaşma yok." yorumunu yaptı.

"Podolski giderse bir planınız var mı?" sorusuna da "Nasıl olabilir? Şartlar değişmez. Bu ay sonunda transfer yapma refleksimiz kalmıyor." yanıtını verdi.

VOLKAN DEMİREL JOSEF KONUSU...
Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Sarı Lacivertlilerin 'ı 85-80 yendiği THY Euroleague maçı sonrası, Josef'in de sosyal medyadan Galatasaray'a yönelik ifadeleri için de yapılan şikayetle ilgili Levent Nazifoğlu, "Daha evvel bu konuda bir ictihat oluştu. Bizim oyuncumuz böyle yaptı diye ceza yedi. Eski oyuncumuz Melo ile aynı olay oldu. Ona ceza verildi. Federasyonun tarafsız kurulları aynı cezayı verecektir. Disiplin kurulu, mevzuatlar değişti derler mi diye şikayette bulunduk. Futbolcular bundan sonra dışarıda küfür edebilirler mi edemezler mi diye başvuruda bulunduk. Ona göre futbolcular da hareket edecektir" ifadelerini kullandı.

Sneijder'e ayrı bir parantez açan Nazifoğlu, "Sneijder bugün mükemmel bir oyun sergiledi. Sneijder'in böyle oynaması hiç birimiz için sürpriz değil. İnşallah bundan sonra da takımı maseftro gibi yönetecek ve büyük zaferlere imza atacak." övgülerinde bulundu. 

Aziz Yıldırım'ın kendi açıklamalarını eleştirmesi üzerine de, "Böyle bir şey dediğini bilmiyorum. Konuşmamda bir şey yok. Hiç kimsenin ceza almasını istemem ama konuşmalarımız aynı tarzda değildi. Bizim hakemden düdüğünü astıracağım demedim. Düdüğünü asmadıkça düdük onu asacak. Devam ederse insanların gözünden düşecek manasında demiştim. Hiç bir tehdit içeren konuşmam olmadı. Herhangi bir kötü tepki almadım." diye konuştu.

Transfer için çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Levent Nazifoğlu, "Hem 65 milyon Euro'luk bütçeye uygun olması hem de buradaki oyuncudan daha iyi oyuncu bulursak alacağız. Öyle bir oyuncu bulmazsak almayacağız. Son günlerde her zaman bir fırsat ve isim olabiliyor. Öyle birini bulursak alacağız." dedi.

Levent Nazifoğlu, sözlerinin sonlarında ise "Hocamızla sezon sonuna kadar devam edeceğiz" diyerek açıklamalarını noktaladı.