"Hoca bizi oyuna alarak doğru yaptı"

Cenk Tosun, ikinci yarıda oyuna girip gol attığı Başakşehir maçı sonrası "Hoca değişikliklerle doğru hamleler yaptı. Quaresma da ben de takıma bir sıcak hava kattık" dedi.

NTV Spor 14 Şubat 2016 - 20:35

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir maçında 61'te OlcayQuaresma'yı, 69'da ise Gökhan Töre-Cenk Tosun değişikliklerini yaptı. Ve ilk gol Quaresma'nın asisti ve Cenk Tosun'un vuruşuyla geldi.
 
Cenk Tosun, da maç sonrası NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada Şenol Güneş'in yaptığı oyuncu değişikliklerini övdü ve "Quaresma da ben de takıma bir sıcak hava kattık" dedi.
 
90 dakika tek kale oynadıklarını ve çok şanssız goller yediklerini savunan Cenk Tosun, "2-0 yenik durumdayken bile inancımız vardı maçı çevireceğimize. 2-2'yi yakaladık ama malesef çeviremedik. Ama bu 1 puan belki de sezon sonu bize şampiyonluğu getirecek" dedi.

Övünç Özdem'in devre arasında ne konuştukları, nasıl motive olduklarıyla ilgili sorusu üzerine ise golcü oyuncu, "Hoca değişikliklerle doğru hamleler yaptı. Quaresma da ben de takıma bir sıcak hava kattık" dedi.

Cenk sözlerini "Malesef yenemedik, üzgünüz ama 1 puan için de mutluyuz" diyerek tamamladı.