Hoşcan: Başarılı bir takım kuruyoruz

Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, Michael Skibbe ile 3 yıllık anlaşma imzaladıklarını ve yeni sezonda başarılı bir takım kurmak için çalıştıklarını söyledi.

NTV Spor 21 Temmuz 2011 - 14:19

Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, yeni sezonda başarı bir takım yaratma adına yönetim kurulunun çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Hoşcan, takımın Belçika kampına katılan teknik direktör Michael Skibbe ile 3 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirterek, hedeflerinin ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu kaydetti.

Skibbe'nin başarılı bir teknik adam olduğunu ifade eden Hoşcan, ''Eskişehirspor, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen geçen yıl ligi 7. sırada tamamlamıştı. Bu yılki hedefimiz, yapılan yurt içi ve yurt dışı kamplarının ardından lige iyi bir şekilde başlayıp, taraftarlarımızı ve camiamıza mutlu etmek. Eskişehirspor'un başarılı olması adına yönetim kurulu başkanı Halil Ünal başta olmak üzere tüm üyeler çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir'' ifadelerini kullandı.

Belçika'nın Lanaken şehrindeki otelde gerçekleştirilen imza törenine Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın yanı sıra 2. Başkan Mesut Hoşcan, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yalçın, Mustafa Kozanlıoğlu, Aytekin Aydın ile Nihat Çuhadar katıldı.