Ibra'yı çıldırttılar!

Şampiyonluk kutlaması kursağında kaldı! PSG'nin Lyon deplasmanında şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından soyunma odasında yapılan kutlamaya katılamayan Ibrahimovic adeta çıldırdı! Yıldız oyuncu öfkesini Sportif Direktör Leonardo'dan çıkardı!

NTV Spor 13 Mayıs 2013 - 12:12
Fransa Ligi'nde şampiyon Paris Saint-Germain! Lyon'u deplasmanda Jeremy Menez'in golüyle 1-0 mağlup eden kırmızı lacivertliler, en yakın rakibi Marsilya'yı 7 puan uzağında tutarak bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 
 
2011 yılında Katarlı yatırım şirketinin kontrolüne girdikten sonra transfere yaklaşık 200 milyon euro kaynak ayıran Paris ekibi, lig tarihindeki üçüncü şampiyonluğunu elde etti.
 
1994'ten bu yana ilk kez mutlu sona ulaşan kulübün dünyaca ünlü yıldızları Zlatan Ibrahimovic ile David Beckham da 4 farklı ülkede şampiyonluk yaşayan futbolcular oldu. Beckham daha önce İngiltere, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde forma giydiği takımlarda şampiyonluk yaşamıştı. Kaydettiği 27 golle bu başarıda önemli payı bulunan Ibrahimovic de Hollanda, İtalya ve İspanya'nın ardından Fransa'da da şampiyonluk coşkusunu tattı. 
 
Bu arada mücadele sonu doping kontrolüne girmesi gereken Ibrahimovic ile Paris Saint-Germain Sportif Direktörü Leonardo arasında sert bir tartışma yaşandı. İkilinin soyunma odasındaki ağız dalaşı şampiyonluk kutlamasına gölge düşürdü.
 
İsveçli santrfor olayla ilgili olarak yetkilileri suçladı: “Beni orada 20 dakikada aptal gibi beklettiler. Oysa takım şampiyonluğu kutluyordu. Soyunma odasına gitmek istedim ama kimse beni gelip almadı. Bu şampiyonluğu kutlamak için 9 ay bekledim. İzin verilmeyince çılgına döndüm.”