İrlanda - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (Hazırlık maçı)

EURO 2024 çalışmaları kapsamında İsviçre hazırlık karşılaşmaları oynamaya devam ediyor. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Grubu’nda yer alan İsviçre, Almanya, İskoçya ve Macaristan takımlarıyla mücadele edecek. İsviçre hazırlık karşılaşmasında İrlanda’ya konuk olacak. İrlanda - İsviçre maçının ekranlara geleceği saat ve yayıncı kuruluşu merak ediliyor. Peki İrlanda - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 26 Mart 2024 - 14:59

Avrupa Şampiyonası sebebiyle milli takımlar, liglere verilen arayı değerlendiriyor. Hazırlık maçı programı detayları belli oldu. Haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi ise İrlanda - İsviçre maçı oldu. İsviçre son olarak Danimarka ile oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kalmıştı. İrlanda karşılaşmasında Akafor, Vargas, Ndoye gibi isimlerin göstereceği performans merak ediliyor. Peki İrlanda - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, İrlanda - İsviçre maçının başlayacağı saat…

İRLANDA - İSVİÇRE MAÇI NE ZAMAN?

İrlanda’nın İsviçre’yi konuk edeceği karşılaşma 26 Mart Salı günü saat 22:45’te başlayacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncı kuruluşu bulunmuyor.

İSVİÇRE A GRUBU’NDA MÜCADELE EDECEK

EURO 2024 Haziran ayında Almanya’da düzenlenecek. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek İsviçre’nin rakipleri Almanya, İskoçya ve Macaristan takımları oldu.

GÜNÜN HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

21:00 Macaristan - Kosova

21: 00 Norveç- Slovakya

22:45 Danimarka - Faroe Adaları

22:15 Romanya - Kolombiya

22:30 Uruguay - Fildişi Sahili

22:45 Almanya - Hollanda

22:45 Avusturya - Türkiye

22:45 İrlanda - İsviçre

22:45 İskoçya - Kuzey İrlanda

22:45 Slovenya Portekiz