"İyi niyetimiz suistimal edilmesin"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Sivasspor mücadelesinin hakemi Hüseyin Göcek'e verdiği penaltı kararı nedeniyle sert tepki gösterdi. Çapa, iyi niyetlerinin suistimal edilmemesi gerektiğini ifade etti.

NTV Spor 17 Kasım 2012 - 21:26

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Gençlerbirliği-Sivasspor maçının hakemi Hüseyin Göçek'i eleştirerek, "İyi niyetimiz suistimal edilmesin" dedi.

Çapa, 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maça 2 boyutta bakmak gerektiğini belirterek, "İlk boyut olan Sivasspor'un attığı gole kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Daha sonra Hurşut'un düşürüldüğü pozisyonda penaltının verilmemesi ve sonrasında ofsayttan yediğimiz gol bizi etkiledi. Oyuncularım o pozisyona takılı kaldı" diye konuştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise yeniden oyuna döndüklerini kaydeden Çapa, "Jimmy'nin pozisyonu penaltıysa Hurşut'unki yüzde 100 penaltı. Biz her şeye rağmen centilmenliğimizi sürdürmek istiyoruz. Geçen sene ödül aldık. Hem oyun içinde hem de dışarda hakemlere yardımcı oluyoruz. Bu iyi niyetimiz suistimal edilmesin. Herkes kendi sorumluluğunu alsın ve ona göre maç yönetsin. Bundan 2 hafta önce de menajerimiz saha dışına gönderildi. Başka maçlarda neler olduğunu görüyoruz. Küfürler hakaretler... Bunları konuşuyor olmak beni gerçekten çok üzüyor. Umarım bundan sonra böyle şeyler olmaz" dedi.

Maçın ikinci yarısında iyi oynadıklarını, golü erken bulmaları durumunda karşılaşmayı da kazanabileceklerini söyleyen Fuat Çapa, "Sakatlıklar nedeniyle ilk yarıda yaptığımız zorunlu 2 değişiklik de seçeneklerimizi azalttı" diyerek konuşmasını tamamladı.