''Joao Felix'in serbest kalma bedelini yükselteceğiz''

Benfica Başkanı Filipe Vieira, Joao Felix'i satmak istemediklerini, oyuncunun mevcut sözleşmesindeki 120 milyon euro'luk serbest kalma ücretini de yükselteceklerini açıkladı.

NTV Spor 26 Mart 2019 - 12:09

Küçük yaşlarda altyapısına katıldığı Benfica'da bu sezon A takımda olağanüstü bir performans sergileyen Joao Felix ile ilgili Portekiz kulübünün başkanından açıklama geldi.

Benfica Başkanı Filipe Vieira, birçok Avrupa devinin transfer listesini süsleyen 19 yaşındaki genç yetenek için transfer kapılarını kapatırken oyuncunun serbest kalma bedeliyle ilgili açıklamada bulundu.

Tuttosport'a konuşan Başkan Filipe Vieira, ''Şu anda Felix'i satmakla ilgilenmiyoruz. Oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma bedelini de kısa süre içinde yükselteceğiz'' ifadelerini kullandı.

Joao Felix'in çok değerli bir futbolcu olduğundan söz eden Başkan Vieira, ''Felix, Cristiano Ronaldo'dan bu yana Portekiz futbolunun yetiştirdiği en önemli ürünlerden biri'' dedi.

Benfica ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan ofansif orta saha oyuncusunun mevcut sözleşmesindeki serbest kalma bedeli 120 milyon euro.

Benfica formasıyla A takimdaki ilk sezonunu geçiren Felix, şu ana kadar 31 resmi maçta süre alırken 12 gol, 4 asistlik skor katkısında bulundu.