Kalimerhaba Cup'ta şampiyon Galatasaray!

Altınordu'nun ev sahipliğinde 15 yaş altı takımlarının katılımıyla düzenlenen Türk-Yunan Dostluk Turnuvası Kalimerhaba Cup'ta, NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan final maçında Altınordu'yu 3-2 mağlup eden Galatasaray birinci oldu.

NTV Spor 04 Ekim 2015 - 14:24

Altınordu'nun Selçuk-Efes Tesisleri'nde cuma günü başlayan Kalimerhaba Cup'ın son gününde yarı final ve final müsabakaları oynandı.
     
Yarı finalde Yunan ekibi Atromitos'u 5-0 mağlup eden Altınordu ile bir diğer Yunan temsilcisi PAOK'u 1-0'lık skorla geçen Galatasaray finale yükseldi.
     
30'ar dakikalık 2 devre halinde oynanan final müsabakasının ilk yarısını Altınordu, Gökberk ve Mustafa'nın golleriyle 2-0 üstün tamamladı. İkinci devrede Mustafa Kapı ve Mustafa Fettahoğlu'nun golleriyle 2-2 beraberliği yakalayan Galatasaray, Mustafa Kapı ile bulduğu golle üstünlüğü ele geçirdi: 3-2. İki takımın skoru değiştirme çabası sonuç vermeyince Galatasaray, Altınordu'yu 3-2 yenerek "Kalimerhaba Cup"ta birinciliğe ulaştı.
     
Turnuvanın en iyi oyuncusu Galatasaray'dan Mustafa Kapı seçildi.
     
Altınordu ile Galatasaraylı futbolcular sahaya birlikte taşıdıkları "Dostluk için futbola bir şans ver" yazılı pankartla çıktılar.